Historier fra kundene

Da er vi kommet godt inn i 2014, og nyttårsforsettet om å lære seg et nytt språk trenger kanskje litt drahjelp. Her er noen historier våre kunder sendte oss i 2013 som kan motivere oss til å stå på. Språklæring tar alltid tid og energi, men med teknologien og metodikken i Transparent språkkursene er det lettere enn noen sinne.

Nesten avhengighetsskapende

«Språkkurset er enkelt og det føles som man leker, det er faktisk veldig morsomt og det er nesten litt avhengighets skapende. At jeg kan kommunisere med enkle fraser etter så kort tid er veldig imponerende.»
Jarle Johannessen

Oppfølging på epost

«Språkkurset er fantastisk lagt opp. Ikke bare får du tett oppfølging underveis, men hvis man følger rådet om en times ‘jobb’ pr. dag er det lettere å huske det man har gått igjennom istedenfor å ta en skippertak i helgene. Jeg er utrolig fornøyd og synes selv jeg har lært mye på disse måneder. Mye mer motiverende også enn å sitte i en ‘klasse’. Man kan logge seg på kurset hvilken tid som helst og er sin ‘egen herre’. Flott kurs, flotte coacher. Har anbefalt dere til flere.»
Unni Austad

Afrika

«Vi er tre personer som driver et dagsenter for psykisk utviklingshemmede i Guinea-Bissau i Vest-Afrika. Har derfor behov for å beherske språket i forhold til kontakter der nede. Dette kurset har vært helt fantastisk. Jeg er en type som liker litt ‘konkurranse’ i forhold til ting. Her blir man hektet til å klare de ulike nivåer for å komme videre. Ord og gloser blir tatt opp om du vil eller ei 🙂 Jeg har prøvd mange ulike språkkurs. Det går ikke an å sammenligne dem med dette. Har hatt helt enormt utbytte av dette kurset. Så jeg vil anbefale kurset på det varmeste. Min vurdering er at man lærer seg et språk mange ganger raskere enn tilsvarende språkkurs.
Espen Kolstø

«For 21 år siden var jeg med på å starte en skole i Bukavu i Øst-Kongo, og vi har holdt kontakten siden. Men kommunikasjonen med elever har vært vanskelig, for jeg snakker bare norsk og engelsk mens de snakker fransk og swahili. Jeg har selvfølgelig oppmuntret rektorer og lærere til å lære seg engelsk, men plutselig slo det meg at jeg like gjerne kunne lære meg deres språk, swahili. Jeg kom hjem fra tur til Bukuva for to dager siden – og er stolt over at jeg kunne hilse på elever og lærere på deres eget språk! Det skaper en helt egen kontakt. Det vil fortsatt ta tid før jeg behersker språket helt, men jeg er godt på vei. Kurset er veldig effektivt. Det er fleksibelt og kan lett tilpasses hverdagen. Flott å ha det på mobilen også.»
Kjersti Werner

Spania

Jeg bor i Spania i vinterhalvåret, og vel så det. Veldig få kan engelsk, og da er det vi som må være de som må lære oss spansk. Vi er godt voksne, og vi tror også dette er med på å holde oss i ånde. Når man blir eldre, glemmer man mer, men det som er morsomt å oppdage, man blir aldri for gammel til noe nytt. For meg har kurset vært veldig bra. Jeg kom i gang med å snakke, og jeg kan jobbe med språket når det passer meg. Jeg vil anbefale kurset til andre, og det har jeg alt gjort, til mange!
Tone Solli

Min mann og jeg flyttet hit til Vecindario, Gran Canaria da vi ble pensjonister. Dette er ikke noen turistby, og det er veldig få som snakker annet enn spansk. Kurset har vært veldig givende! Vi hadde hatt noen kurser i regi av Folkeuniversitetet i Haugesund før vi flyttet hit, med de var vel mer beregnet på turist enn på bofaste! Så dette kurset har vært uunnværlig for oss! Vår begrensning har nok vært alderen, en husker ikke like godt som før når en blir eldre. Det prøver vi å kompensere med å repetere hele tiden. Det er også fint at det i kurset ligger både skriftlige og muntlige oppgaver. Selv om det muntlige kanskje er det viktigste for oss, må vi også forholde oss til alle salgs skriv på spansk. Vi kan trygt anbefale kurset til alle som skal til Spania, på mer eller mindre fast basis. Det blir mye større utbytte hvis kommunikasjonen er i orden!
Ragnhild Marit Rossebø

Det jeg liker mest er at det er lagt opp slik at en både hører, leser og skriver og at en kan repetere så ofte en vil. Jeg har vært spent på om kurset passet for meg som er fyllt 60 men jeg gleder meg til hver leksjon!
Helga Kvamme

Det å få dine enkle påminnings mail har hjulpet meg utrolig mye på min vei i å lære et nytt språk, TAKK. Jeg kommer til å anbefale mine venner og familie til å bruke dere hvis de ønsker å utvide sine språk kunnskaper.
Mona Jansen Stavik

Som pensjonert jurist ønsker jeg å holde hode og kropp i form. Spansk var førstevalget, men helt nytt for meg, så derfor kjøpte jeg også franskkurset. Hadde 8 timer fransk i uken på gymnaset, og ble forbauset over hvor mye jeg fremdeles husker etter så mange år. Disse kursene er morsomme og veldig gode, siden jeg både hører uttalen og lærer å skrive korrekt. Det er også kjempebra hele tiden å kunne repetere deg jeg har lært, og kunne komme tilbake til det når jeg har skulket unna noen uker.
Birgit Knutsen

Tilbringer mesteparten av vinteren i vårt hus i Spania og vil gjerne kunne snakke spansk. Jeg har gjennom 6 år prøvd forskjellige spanskkurs og alltid erfart at hver gang jeg prøvde å snakke med spanjoler ville de teste sin engelsk med meg. Nå kan jeg endelig snakke spansk uten å bli svart på engelsk. Tror oppbyggingen av verbal/visuell læring er den viktigste faktoren til god læring. Alle mine venner, både i Norge og Spania er imponert over alt jeg har lært i løpet av det siste halvåret.
Berit Lillegraven

Sør-Amerika

Min samboer er fra Uruguay, og vi besøker ofte hennes familie i landet. Da er det en fordel å kunne spansk bedre enn jeg gjør. Kurset fra dere er variert med mange innfallsvinkler til læring som gjør det spennende. Det blir som å delta i et spill. Det er dessuten mange repetisjoner som gjør at ord og uttrykk «sitter».
Svein Walle

Fransk

Eg har alltid ynskja å lære meg fransk ordentleg. Og nå skal eg reise til Franrike i forbindelse med skulen til høsten. Eg tenkte det var lurt å lære litt fransk før eg skulle dit for å studere juss på fransk. Det har så langt virka bra! Eg trur det er ein god måte å lære på når ein kombinerar det å høyre, lesa, hugse og visualisere.
Julianne Angre

Russisk

Jeg liker at jeg kan ta denne undervisningen når det passer meg. Appen på Iphonen er helt herlig, og har brukt den sammen med venninne. Ved hjelp av denne har jeg lært en god del russisk, og hun har lært det helt grunnleggende i engelsk.
Arild H

Jeg er støttekontakt for en kvinne som kom hit som flyktning med sine små barn for endel år tilbake. Vedkommende flyktet fra krig i hjemlandet sitt etter å ha vært internt forvist i mange år. På grunn av store psykiske traumer glemte hun det meste av det hun hadde lært på norskundervisningen. Hun kunne russisk, og for å kunne kommunisere meg henne meldte jeg meg på dette kurset. Først via Premiumkurset og deretter online. Allerede etter noen få leksjoner kunne jeg snakke med henne, og hun satte stor pris på det! Dette er den mest effektive språkopplæringen jeg har fått, og jeg har hatt både engelsk, tysk og fransk på skolen.
Anne-Britt Svensen

Jeg studerer til å bli sivilingeniør innen oljeboring. Jeg tror russisk språkkomptanse vil være en stor fordel på CV’en i fremtidige joosøknader/jobbsammenheng. Er veldig godt fornøyd med kurset, ser stor framgang utenom å måtte bruke for mye tid på det i en ellers travel hverdag. Har allerede anbefalt kurset til språkengasjerte medstudenter.
Tina Andersen

Februar 2012 reiste jeg til Ukraina for å bety en forskjell. Her fikk jeg se fattigdom på nært hold, jeg fikk se hus bygget av boss, unger uten skikkelige klær, jeg møtte barn som ble mishandlet hjemme, barn som bodde på gata og mye mer. Jeg kunne ikke få barna ut av hodet. Jeg var ikke den samme lenger og ønsket virkelig å gjøre en forskjell der nede. Det eneste problemet der nede var språket. De snakket russisk, jeg snakket norsk. Etter den første turen i februar, reiste jeg igjen i april, så igjen i sommer. Til jul fikk jeg språkkurset deres fra foreldrene mine. Dette var helt fantastisk! På en måned klarte jeg å lære mye av språket og siste turen jeg hadde ble noe helt annet enn de første turene. Jeg kunne kommunisere med barna, og fikk et mye nærere forhold.
Jeg fikk gloser på mp3 filer, som jeg hørte på på bussen, når jeg skulle legge meg, i friminutter på skolen og ellers hver gang jeg fikk muligheten. Kurset er veldig bra og gir meg motivasjon. Det er veldig bra bygd opp og gjør det enkelt å lære. Jeg anbefaler virkelig kurset for andre som vil lære et nytt språk! Gjennom disse 3 månedene jeg har hatt med språket nå har jeg lært mer russisk enn jeg lærte spansk gjennom 3 hele år på ungdomsskolen. Så dette er virkelig et bra program der en lærer!
Sunniva Thorisdottir

Hebraisk

Jeg har alltid vært interessert i Israel. Dette kurset er en ny måte å nærme seg et fremmedspråk på; annerledes enn tradisjonell språkopplæring. Spennende!
Harald Halvorsen

Jeg har vært mange ganger i Israel og jobbet som frivillig på Kibbutz i 2 år. Jeg lærte litt hebraisk gjennom oppholdet og gikk på en lokal skole 2 ganger i uken. Dette er en fantastisk måte for å holde kunnskapene mine i live og fortsette å øve meg til mitt neste Israel besøk. Kurset fra dere var akkurat det jeg var ute etter. Jeg kan lære når det passer for meg, gå fram og tilbake i min egen rytme. Kan absolutt anbefales, yes!
Jessica Bakke

Latin

Jeg ønsker å lære latin ettersom det er roten til flere språk, og det er rikt på interessante likheter til de fleste moderne språk. Jeg finner til stadighet bruk av latin i bøker, og det har alltid vært et ønske å kunne forstå hva som stod uten å måtte søke det opp. Kurset har vært meget effektivt. Jeg har ikke bare fått et utvidet latinsk ordforråd, men også lært hvordan jeg kan bruke ordene i setninger. I forhold til andre kurs, er dette garantert det beste. Jeg vil anbefale kurset, og da til alle aldre. Jeg er selv femten år, og finner like mye kunnskap i kurset som jeg ville gjort om jeg var femti.
Ingeborg F

Tagalog

Jeg fikk veldig lyst å lære Tagalog fordi jeg har familie i Filippinene og alle i familien kan ikke engelsk. Har lyst å kommunisere med de på tagalog og kurset er veldig bra. Har lært mye. Kjøpte det ved en tilfeldighet.
Vidar Vikvam

Portugisisk

Vi er tre personer som driver et dagsenter for psykisk utviklingshemmede i Guinea-Bissau i Vest-Afrika. Har derfor behov for å beherske språket i forhold til kontakter der nede. Dette kurset har vært helt fantastisk. Jeg er en type som liker litt «konkurranse» i forhold til ting. Her blir man hektet til å klare de ulike nivåer for å komme videre. Ord og gloser blir tatt opp om du vil eller ei 🙂 Jeg har prøvd mange ulike språkkurs. Det går ikke an å sammenligne dem med dette. Har hatt helt enorm utbytte av dette kurset. Så jeg vil anbefale kurset på det varmeste. Min vurdering er at man lærer seg et språk mange ganger raskere enn tilsvarende språkkurs.
Espen Kolstø

Italiensk

Da jeg hadde bestemt meg for å begynne å lære italiensk, brukte jeg relativt mye tid på diverse gratis opplæring på nettet. Det ligger en god del på youtube blant annet. Dessuten lånte jeg et nybegynnerkurs på cd fra biblioteket. Jeg oppdaget fort at det var vanskelig å strukturere stoffet og drive opplæring på en systematisk måte, så nyttårsaften bestilte jeg kurs fra Language Infusion.
Jeg hadde store forventninger, og jeg må si at jeg er strålende fornøyd. Byki-appen er helt genial, man har den alltid for hånden og jeg bruker en god del tid med den. Noen ganger bare fem-ti minutter, men det blir masse god repetisjon ut av det. Språket «smyger» seg inn, og plutselig oppdager man at ordforrådet er blitt merkbart bedre.
Dette er også fordelen med selve nettkurset, jeg kan ta en økt innimellom andre gjøremål, og det er lett å repetere oppgaver og leksjoner. Det er snaut to måneder siden jeg begynte på kurset, og jeg må si at jeg aldri hadde drømt om at jeg skulle kunne så mye på så kort tid.
Anne Kongsrud

Det som har imponert meg mest med kurset er fleksibiliteten. Kan kurse både på PC, iPhone og iPad, uansett hvor jeg befinner meg. Også dette med grei og enkel repetisjon av utførte oppgaver og trinn i læringen. Fikk benyttet litt av mine spede kunnskaper på en tur til Italia i april. Denne turen gav mersmak.
Rune Dahn

Tysk

Språkkurset fra Languageinfusion er en flott måte å lære språk på. Jeg liker at jeg, i tillegg til å aksessere kurset på datamaskinen hjemme, kan ta det med meg på mobiltelefonen og bl.a. øve på gloser og uttrykk mens jeg er på farten. Med kurset har jeg fått frisket opp mine skoletysk-kunnskaper.
Hall Skaara

Norsk

Det som jeg liker er den måte kurset kjører, med korte kapitler og praktiske oppgaver og klare uttalelser på bokmål.
Gudmundur Thordarson

Tyrkisk

Det som har hjulpet meg mest i forsøket på å lære meg tyrkisk er muligheten til å bruke mobilen interaktivt.
Rune Borge

Noe for deg å prøve? Bestill ditt eget Online språkkurs her:

Arabisk
Bulgarsk
Dansk
Dari
Farsi
Fransk
Gresk
Hebraisk
Hindi
Indonesisk
Irsk-gælisk
Italiensk
Japansk
Kinesisk
Koreansk
Kreolsk (haitisk)
Kroatisk
Nederlandsk
Norsk
Pashto
Polsk
Portugisisk (brasiliansk)
Portugisisk (europeisk)
Rumensk
Russisk
Spansk
Svensk
Swahili
Tagalog
Thai
Tsjekkisk
Tyrkisk
Tysk
Ungarsk
Urdu
Vietnamesisk

3 thoughts on “Historier fra kundene

  1. Reimar says:

    Kjell, ditt ønske blir snart oppfyllt! Transparent har et «engelsk for norsk-talende» kurs på vei. Vi sender ut informasjon når det er på plass.

  2. Reimar says:

    Kjell, ditt ønske blir snart oppfyllt! Transparent har et «engelsk for norsk-talende» kurs på vei snart. Vi sender ut informasjon når det er på plass.

Comments are closed.