Takk for bestillingen

Velkommen til det vi selv (som forhandler her i Norge) syns er et utrolig bra og effektivt språkkurs. Sammen skal vi sørge for at du får lært deg ditt nye språk så raskt som mulig.

Her er viktig informasjon om ditt nye språkkurs, så ta to minutter og les følgende nøye:

  • Husk at det ikke er noen bindingstid på ditt abonnement. Når du har lært det du ønsker å lære, gir du oss bare beskjed om å avslutte abonnementet ([email protected]).
  • Hvis du tenker å lære deg spansk, så anbefaler vi deg å begynne med «Latin-American» utgaven, for det er mer innhold i det kurset, og man uttaler «s» slik man gjør på solkysten av Spania (uten lesping). Det fins derimot også en «Castillian» utgave av spansk hvor man lesper slik man gjør i Madrid og Barcelona, men der er det mindre stoff. Du kan når som helst bytte mellom de to ved å gi oss beskjed på epost (som forhandler i Norge har vi Admin-tilgang til Transparent-kurset og kan bytte gratis for deg).
  • Du logger deg inn i kurset ved å klikke på «Kurs logg-inn» øverst til høyre på vår hjemmeside, eller du kan bookmarke kurset når du har logget deg inn
  • Det fins en egen app for iPhone, iPad og Android-enheter. Instruksjoner finner du under menyen «Go Mobile» inne i online-kurset.
  • Du kan jobbe med stoffet i eget tempo, eller du kan bli med på våre felles intensive runder som starter flere ganger i året, hvor vi gir deg spesifikke oppgaver i kurset å jobbe med for hver dag. Du får epost fra oss når en ny runde begynner.

Ok, nok snakk. La oss nå komme i gang og få registrert din kurskonto hos Transparent.

Klikk på følgende link for å aktivere en 7-dagers midlertidig konto, og så oppgraderer vi den til en fullverdig konto for deg i løpet av 24 timer.

(Vi fant ut at det var enklere for våre kunder enn at vi sendte ut aktiveringskoder, som ikke alle fant ut av å bruke).

Klikk her for å aktivere din kurskonto