Velkommen til Sommer Intensiven

Velkommen til Sommer Intensiven 2018! Dette blir artig og nyttig – masse jobbing med å øke ordforrådet.

Her er noen praktiske tips for at du får mest mulig ut av det.

1. For det første, sørg for at du har tilgang til online kurset. Du logger deg inn via “Kurs logg-inn” øverst til høyre på våre sider. Hvis du ikke har et gyldig abonnement, så bestill et abonnement her (åpner et nytt vindu).

2. Hvis du ønsker det, kan du rydde plass på forsida inne i kurset, og legge snarvei til alle gloselistene vi skal jobbe med på forsida.

Du rydder (tømmer) forsida ved å klikke på “Clear All”:

Deretter finner du gloselistene vi skal jobbe med i sommer i menyen “Browse”, og finner fram til “General Vocabulary”:

Så klikker du på “Add all to path” for å legge en snarvei til alle gloselistene på forsida di. De fleste språk har 135 gloselister som blir lagt på forsida, men nøyaktig tall kan variere litt fra språk til språk.

Du kan også laste ned alle lydfilene (mp3-filer), hvis du ønsker å legge dem inn på din mobil eller mp3-spiller.

3. De fleste har i dag en mobiltelefon (iPhone eller Android) som du kan bruke til å få inn noen gloser i ledige stunder i løpet av dagen. Sørg for at du får lastet ned appen til din mobil, og logget deg inn.

Klikk på “Go Mobile” øverst til for å få instruksjoner om app’en:

Du har samme brukernavn i appen som du har i hovedkurset, men passordet til mobil-appen er annerledes. Du får passordet når du klikker på “Go Mobile”:

4. Hvis du ønsker å motta epostene med gloseliste-leksene hver dag til flere av dine epost-adresser, så bare meld på epost-adressen her

Velkommen om bord en intensiv og morsom sommer!

Reimar,
din språkcoach
post @ languageinfusion . no