To språktips til Stoltenberg

En nordmann går til topps i NATO, ikke dårlig. Vi har alle fått med oss nyheten om at Jens Stoltenberg fra høsten blir leder for Vestens forsvarsallianse.

Og da må han lære seg fransk, i følge norske medier:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Jens-Stoltenberg-skal-ha-lovet-a-lare-seg-fransk-7520428.html

Vi har to tips til Stoltenberg for språklæringen:

1. Vi får håper han gjør som dere og jobber trofast med språket hver dag. Det nytter ikke noe med et skippertak i ny og ne. Et språk læres best i små hyppige porsjoner, med innsats hver dag. Da er det viktig at du har hjelpemidler for å lære språk som er morsomme og artige å bruke.

«Språkkurset fra dere er enkelt og det føles som man leker, det er faktisk veldig morsomt og det er nesten litt avhengighets skapende. At jeg kan kommunisere med enkle fraser etter så kort tid er veldig imponerende.»
Jarle Johannessen

2. Vi håper han får tak i et språkkurs som er effektivt og faktisk får språket til å gli inn. Her er hva en av våre fransk-kunder sa om vårt French Online kurs (Stoltenberg: Bare bytt ut order «skole» med «NATO» så kan dette bli din historie):

«Eg har alltid ynskja å lære meg fransk ordentleg. Og nå skal eg reise til Franrike i forbindelse med skulen til høsten. Eg tenkte det var lurt å lære litt fransk før eg skulle dit for å studere juss på fransk. Det har så langt virka bra! Eg trur det er ein god måte å lære på når ein kombinerar det å høyre, lesa, hugse og visualisere.»
Julianne Angre

Klikk her hvis du vil lese mer om våre Online kurs