Denne ukas videoer

Denne uka begynner vi å forberede oss for innsats i det nye året med en rekke tips og videoer jeg sender ut.

For våre betalte kunder:
~ Mandag (9. jan): Tips for effektiv  språklæring:
~ Tirsdag (10. jan): Hvordan bruke Transparent lesestykkene og spillene mest mulig effektivt
~ Onsdag (11. jan): Hvordan bruke BYKI gloseprogrammet mest mulig effektivt (er nå sendt ut på epost)
~ Fredag (13. jan): Oversikt over det spesifikke språket du lærer (nå sendt ut på epost til alle kunder, bortsett fra til kunder for fransk og latin)
~ Søndag (15. jan): Case study: Våre erfaringer med språklæring som familie etter 4 mnd i Mexico hvor vi bor nå

Alle videoer skal nå være sendt ut. Sjekk din epostkasse!

Hvis du vil bli med på coaching-gruppene som starter opp nå (gratis for alle våre kunder), så meld deg på via linken som ble sendt ut til våre kunder i torsdags.

3 thoughts on “Denne ukas videoer

 1. Johan Gisetstad says:

  Jeg intallerte DVD platen og skulle gjøre et forsøk, men til min store skuffelse ble det bare spanske gloser! Hva gjør jeg galt?

  Hilsen
  Johan Gisetstad

 2. Reimar says:

  Johan, høres ut som om du er inne i gloseprogrammet BYKI. For å komme inn i hovedprogrammet med lesestykkene, spillene og dialogene må du klikke på Transparent Language > Transparent Language i Startmenyen. Det skal også ligge en svarvei til Transparent Language på Skrivebordet ditt hvis du valgte å legge en snarvei der da du installerte programmet.

 3. Andrea Brøvig says:

  Hei!
  Først og fremst, for meg har dette språkkurset(fransk) fungert kjempebra. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til hver økt. Jeg bruker CD’ene for hva de er verdt; så sant jeg er alene i bilen har jeg dem på og øver og øver! Terskelen for å bruke programmet på PC’en er høyere, men jeg ser absolutt verdien av det. Byki sitt gloseprogram er gull verdt, og kan tas med hvor som helst.
  Jeg har et lite spørsmål. Jeg har lest mye av informasjonen dere sender ut, og en gang kom jeg over informasjon som fortalte hvor mange gloser en trenger for å beherske språket på ulike stadier. Jeg har prøvd å finne det igjen, men forgjeves. Jeg hadde vært takknemlig dersom det kunne sendes til meg. Jeg opplever det som en litt morsom og motiverende informasjon.
  Takk på forhånd.
  Mvh Andrea Brøvig

Comments are closed.