Online språkkurs:

Lyst til å lære et nytt fremmedspråk?

Hva våre språkkurs inneholder

Enim elit arcu diam vestibulum adipiscing eros phasellus placerat pharetra suscipit nibh blandit praesent cursus dui posuere vel placerat orci eros etiam.


 • Vokabular

  Alle glosene du trenger for dagligtale! «Vocabulary» gloseprogram hvor ordforrådet raskt øves til det sitter i ryggmargen. Vokabular-modulen tilfører mer enn 2000 ord fra mer enn 100 forskjellige temaer inn i hjernen din.

 • Uttale

  Øv på din egen uttale alene før du bruker frasene på de ‘innfødte’. Ta opp din egen uttale og sammenlign, så mange ganger du vil.

 • Grammatikk

  Du trenger ikke så mye grammatikk som du tror, men litt er kjekt å kunne. Kurset har noen online grammatikk videoer og artikler som forklarer det du trenger av et minumum

   

 • Spill

  Morsomme interaktive spill som Unscramble, Game Show, og Four Square repeterer stoffet mens du har det gøy.

Mobil app


En glose-app for iPhone og Android følger med i kurset og gjør at du kan fortsette språklæringen når som helst gjennom dagen.

 

  Last ned MP3-filer
Å jobbe aktivt og konsentrert i noen minutter med glosene er viktig, lese og høre ordene samtidig. Men av og til har man mulighet til å lytte uten å se, f.eks. når man gjør rent i huset eller kjører bil. Da kan du laste ned MP3-filer med glosene til din mobiltelefon og utnytte dødtid som ellers går tapt.

 

  Kursbevis
Når du er ferdig med hver enhet i kurset, kan du laste ned et PDF-kursbevis som dokumenterer din fremgang med språket.

Hva språkforskerne oppdaget

Metoden bak våre språkkurs

Hva våre kunder sier om oss