Online språkkurs:

Lyst til å lære et nytt fremmedspråk?

Hva språkforskerne oppdaget

Metoden bak våre språkkurs

Hva våre språkkurs inneholder

Enim elit arcu diam vestibulum adipiscing eros phasellus placerat pharetra suscipit nibh blandit praesent cursus dui posuere vel placerat orci eros etiam.


 • Vokabular

  Alle glosene du trenger for dagligtale! «Vocabulary» gloseprogram hvor ordforrådet raskt øves til det sitter i ryggmargen. Vokabular-modulen tilfører mer enn 2000 ord fra mer enn 100 forskjellige temaer inn i hjernen din.

 • Uttale

  Øv på din egen uttale alene før du bruker frasene på de ‘innfødte’. Ta opp din egen uttale og sammenlign, så mange ganger du vil.

 • Grammatikk

  Du trenger ikke så mye grammatikk som du tror, men litt er kjekt å kunne. Kurset har noen online grammatikk videoer og artikler som forklarer det du trenger av et minumum

   

 • Spill

  Morsomme interaktive spill som Unscramble, Game Show, og Four Square repeterer stoffet mens du har det gøy.

Mobil app


En glose-app for iPhone og Android følger med i kurset og gjør at du kan fortsette språklæringen når som helst gjennom dagen.

 

  Last ned MP3-filer
Å jobbe aktivt og konsentrert i noen minutter med glosene er viktig, lese og høre ordene samtidig. Men av og til har man mulighet til å lytte uten å se, f.eks. når man gjør rent i huset eller kjører bil. Da kan du laste ned MP3-filer med glosene til din mobiltelefon og utnytte dødtid som ellers går tapt.

 

  Kursbevis
Når du er ferdig med hver enhet i kurset, kan du laste ned et PDF-kursbevis som dokumenterer din fremgang med språket.

Hva språkforskerne oppdaget

Metoden bak våre språkkurs

Hva våre kunder sier om oss