30. MARS, 2021

25 års jubileum

Denne weekend feiret Language Infusion sølvjubileum. Det er nå 25 år siden vi introduserte Norge for språklæring på computeren!

 

Jeg, Reimar (språkcoach her i Language Infusion), var en ung mann på 25 år den gang - i dag er jeg 50. Min mor Ruth (daglig leder) er blitt en pensjonist i 70-åra, men en aktiv sådan med tid til å betjene våre kunder fortsatt.

Vi fikk forhandler-rettighet i 1996 til å distribuere Transparents språkkurs på CD-Rom i Norge, og tok opp konkurransen med Linguaphones tungvinne kassett-og-bøker kurs. Elektronisk læring var kommet for å bli.

 

I dag er eskene med CD-Rom vi sendte ut med Posten i postoppkrav til det ganske land borte for lengst, og språkkursene er i dag online. Men effektiviteten ved å ha en digital språklærer som aldri går trøtt av å repetere ting for deg er den samme.

 

Vi takker Norge og de titusenvis av kunder vi har hatt i løpet av disse 25 år, og ser frem til å betjene by og land med morsom og effektiv språklæring i mange år fremover.

 

Akkurat nå står vårens intensivrunde for døra. På skjærtorsdag starter vi opp og skal lære 75 gloselister og nesten 1000 gloser innen pinse. Klikk linken nedenfor for å melde deg på! Det koster ikke noe ekstra når du allerede har et abonnement på et online språkkurs.

Bli med på Påske til Pinse runden 2021?
Klikk her for påmelding