Bli med på vår Høstrunde og
få lært mer enn 1000 gloser


Har du noen gang prøvd å spise sunnere, begynne å trene, eller starte en ny god vane?
 

Da vet du at å endre vaner eller oppnå en drøm ikke er lett. Ikke på egenhånd.
 

Langt flere lykkes når de følger en plan og deltar sammen med andre i en gruppe. Dette er vår personlige invitasjon til deg om å bli med på vår felles innsats om å lære 1000+ ord i løpet av høsten.

Jeg er så glad for at jeg ble med på Sommer Intensiv epostene! Jeg har lenge utsatt og utsatt å jobbe med fransken, men da jeg ble med på Sommer Intensiven fikk jeg inspirasjon igjen – og det hjalp!

 

Jeg har lært utrolig mange gloser på kort tid, og opplevde at jeg fikk bruk for mange av dem da vi fikk besøk av et fransk ektepar i sommer, som ikke kunne engelsk. For første gang har jeg faktisk kommunisert med franskmenn på fransk. Veldig gøy!

 

Å få oppgaver på denne måten er en effektiv måte å lære språket. Oppgavene er korte, men intensive, og det tok ikke lang tid før jeg merket at det ble lettere å lettere å huske setningsoppbygninger og nye ord. Det har blitt noe jeg gleder meg til å holde på med, og om jeg ikke får tid en dag, gjør jeg flere oppgaver en annen dag. Gleder meg til fortsettelsen!

Mvh, Alyson R, Oslo

Her er ordforrådet du vil lære i løpet av høsten

 

Vi skal for det første jobbe med "Essentials" leksjonene, som er skritt-for-skritt stoff fra det enklere til det vanskeligere. Du bygger opp ordforråd, forståelse, grammatikk og uttale dag for dag, uke for uke. Vi tar en unit (3 lessons) hver uke.

 

For det andre skal vi jobbe med en "General Vocabulary" gloseliste hver dag, som går i dybden i ulike temaer. Emnene vi skal jobbe med i høst er:

 

Adjectives
Adverbs
Animals
Asking for Directions
Asking the Time
At the Hotel
Bathroom
Bedroom
Buying Tickets
Clothing
Colors
Common Verbs
Communication Facilitation
Conjunctions
Continents
Countries
Days of the Week
Emergencies
Family

Du jobber med språklæringa hjemme hos deg selv - på din PC, telefon eller tablet

Bruk de elektroniske enheter du har i huset

(PC, Mac, iPad, iPhone, nettbrett, Android smartphone)


Hørsel


Det våre kurs gjør er å la deg høre masse tale, samtidig som du ser den samme fremmedspråklige teksten på skjermen og har oversettelse til engelsk slik at du kan forstå det. (Transparent Online er et engelsk program, ikke norsk.)

Grammatikk


Hvis du ønsker å lære litt om grammatikk-reglene, så er det en egen elektronisk grammatikk-innføring hvor du kan lese mer, samt korte videosnutter som forklarer det minimum du bør kjenne til av språk grammatikk. Men mesteparten av tida bruker du språket framfor å lese fakta om språket.

Spill og Trening


Kurset har også en rekke morsomme spill og øvelser hvor du må bruke språket aktivt, du ‘tvinges’ til å tenke på språk .

Apps


Når du er på farta ut av huset, kan du bruke glose-appen som følger med i kurset på din smarttelefon (Android eller iPhone) eller nettbrett, og all læring synkroniseres med det du har lært på PCen.

Hva våre kunder sier om oss

Hvor mye tid trenger man hver dag?

 

Mindre enn du tror! Hvis du har 30 eller 60 minutter tilgjengelig for språklæring hver dag, vil du se veldig rask fremgang og få lært deg dagens tildelte dose med gloser (beregn dobbelt så mye tid hvis du lærer et - for nordmenn - vanskelig språk som kinesisk, japansk eller arabisk).

 

Du kan også fordele den tiden på flere korte 5-10 minutters mikro-økter i løpet av dagen. Med våre morsomme og kjappe læringsaktiviteter kan du alltid presse inn tid i løpet av dagen når og hvordan det passer deg.

 

Hva du trenger av utstyr

 

En datamaskin med nettleser, eller en smarttelefon (iPhone eller Android) eller et nettbrett. Siden du leser denne websida akkurat nå, har du allerede alt som skal til.

 

Hvilke språk er tilgjengelig?

 

Du kan velge mellom mer enn 50 forskjellige fremmedspråk: lær enten albansk, altai, arabisk, armensk, aserbajdsjansk, basjkirsk, bulgarsk, dansk, dari, estisk, farsi, finsk, fransk, gresk, haitisk-kreolsk, hebraisk, hindi, hviterussisk, indonesisk, irsk, italiensk, japansk, kasakhstansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, latvisk, litauisk, luxembourgsk, makedonsk, malayisk, nederlandsk, norsk, pashto, polsk, portugisisk (brasiliansk og europeisk), rumensk, russisk, serbisk, slovakisk, spansk, svensk, swahili, tagalog, thai, tsjekkisk, turkmensk, tuvinsk, tyrkisk, tysk, ungarsk, urdu, vietnamesisk eller zulu.

Noen skjermbilder av mikro-økt språklæringen:

Oppsummering av innholdet

Enim elit arcu diam vestibulum adipiscing eros phasellus placerat pharetra suscipit nibh blandit praesent cursus dui posuere vel placerat orci eros etiam.


 • Vokabular

  Alle glosene du trenger for dagligtale! «Vocabulary» gloseprogram hvor ordforrådet raskt øves til det sitter i ryggmargen. Vokabular-modulen tilfører mer enn 2000 ord fra mer enn 100 forskjellige temaer inn i hjernen din.

 • Uttale

  Øv på din egen uttale alene før du bruker frasene på de ‘innfødte’. Ta opp din egen uttale og sammenlign, så mange ganger du vil.

 • Grammatikk

  Du trenger ikke så mye grammatikk som du tror, men litt er kjekt å kunne. Kurset har noen online grammatikk videoer og artikler som forklarer det du trenger av et minumum

   

 • Spill

  Morsomme interaktive spill som Unscramble, Game Show, og Four Square repeterer stoffet mens du har det gøy.

Mobil app


En glose-app for iPhone og Android følger med i kurset og gjør at du kan fortsette språklæringen når som helst gjennom dagen.

 

  Last ned MP3-filer
Å jobbe aktivt og konsentrert i noen minutter med glosene er viktig, lese og høre ordene samtidig. Men av og til har man mulighet til å lytte uten å se, f.eks. når man gjør rent i huset eller kjører bil. Da kan du laste ned MP3-filer med glosene til din mobiltelefon og utnytte dødtid som ellers går tapt.

 

  Kursbevis
Når du er ferdig med hver enhet i kurset, kan du laste ned et PDF-kursbevis som dokumenterer din fremgang med språket.

Er du klar til å lære 1000+ gloser flytende?

Bli med på vår Høstrunde